Sommer-intro-program

Intro-hold og foredrag i august

I august har vi strikket et helt særligt sommer-intro-program sammen - specielt til dig og din baby

Der er intro-timer til både børnehold, efterfødselshold og gravidhold - hvor du får mulighed for at møde SALTOs søde undervisere og få prøvet af om det kunne være noget for dig at melde dig til Zumbini, Dans, babyrytmik, PowerMom, efterfødselshold eller gravidhold til efteråret.

Og så er der mulighed for at komme til spændende oplæg/foredragsom kan give dig nye indsigter i:

Se listen med alle aktiviteterne her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM6313

Hov... Vi har også gjort et af vores populære Førstehjælpshold med fokus på de mindste (0-2 år) klar og i august kan du få det til halv pris!!!

Alle er velkomne til at deltage i augustløjerne - fædre, mødre, bedsteforældre - som har lyst til at blive klogere eller bare har brug for en ekstra hyggestund med baby/barn/barnebarn.

Introaktiviteterne har en enhedspris på 50 kr (undtagen Førstehjælp) - det eneste du skal gøre for at sikre dig en plads (eller flere), er at gå ind på nedenstående link og tilmelde dig.

Hvis du gerne vil med til flere ting kan du købe et klippekort til 5 aktiviteter for kun 200 kr - og du må gerne dele det med en du kender, så I kan følges!

Se listen med alle aktiviteterne og læs mere om klippekortsmuligheden her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM6313

sommer.jpg

dof