Cafe for gravide, fædre, mødre og børn

IMG_20170424_093041.jpg

SALTOs Køkken

Café SALTOs Køkken har åbent kl. 9-14 alle hverdage i caféen i Støberihallen.

Vores cafémenu indeholder morgenmad og frokostretter til både børn og voksne. Derudover laver vi mad og mødeforplejning til små og lidt større arrangementer.

Langt størstedelen af den mad vi serverer, er hjemmelavet helt fra bunden. Det betyder, at vi ved hvad der er i, og at vi står 100% inde for den.

Vi har det økologiske bronze spisemærke, så vi har mellem 30-60% økologiske varer.

Vi elsker at lave mad med mange grøntsager. Dels de helt synlige, som den lækre spidskålssalat vi blandt andet bruger i vores sandwich, dels de mere skjulte, som vi kommer i vores populære frikadeller. Vi håber, at du både får en god smagsoplevelse og inspiration til, hvad du kan lave hjemme.

SALTOs køkken er en socialøkonomisk virksomhed. En stor del af vores personale består af frivillige og alt overskud geninvesteres i virksomheden. Vi brænder for at tilbyde et sted for småbørnsfamilier, hvor man kan mødes og slappe af i venlige rammer. Hvis du har lyst til at give en hånd med i det daglige eller til et af vores mange arrangementer, så kontakt os!

Menu i Café SALTOs Køkken

I caféen serverer vi hele dagen både morgenmad og frokost.

Til de mindste har vi hjemmelavet grøntsagsmos, til de lidt større er der en børnetallerken, hvor barnet selv er med at vælge de 4 ting, de bedst kan lide.

Til de voksne er der morgenmad, frisksmurte sandwich, hjemmelavet grøntsagssuppe og forskellige frokostanretninger. Der er også en enkelt cookie eller lidt kage på menuen, hvis der er plads til et sødt punktum.

Vi har økologisk kakao, kaffe og te og flere slags øko-saft, som kan fås med eller uden brus.

Se det aktuelle menukort med priser her

Private arrangementer i caféen

Vi har mulighed for at holde caféen åben til private familiearrangementer uden for vores normale åbningstider. Det kunne for eksempel være i forbindelse med dåb/navngivning, 1 års fødselsdag eller tilsvarende, som man ønsker at holde i børnevenlige omgivelser i dagtimerne.

Vi er meget fleksible med menuen, som vi tilpasser i samarbejde med jer. Vi laver gerne både brunch, frokost og varme retter, alt efter hvad I har lyst til. Det kan både være retter, som dem man finder til daglig i caféen og alt muligt andet.

Der er plads til op til 40 personer.

Skriv til louise@saltofamilieaktiviteter.dk eller ring 30143686 - og hør nærmere:-)

suppe.jpgBørnebuffet.jpg