SALTO for fagfolk

SALTO for fagfolk

Børnelivet har en værdi i sig selv - og børnelivet er fundamentet for resten af livet...

Alle os, der igennem vores fag har tæt kontakt med børn, har brug for at stille spørgsmål, finde inspiration og viden, så vi kan holde holde den tanke levende i os selv og vores arbejde - og inspirere andre.

Som noget helt nyt tilbyder SALTO derfor også kurser, fyraftensmøder og foredrag for fagfolk der har med børn at gøre.

Hvis du har en god idé til et arrangement som du selv eller andre kunne have glæde af, så kontakt os gerne på info@saltofamilieaktiviteter.dk.

Lige nu tilbyder vi:

"Tænd forbindelse til de mindste (0-3 år)" - 15. november 18.30-20.30

Tilknytningsbåndet mellem barn og primære omsorgspersoner har mange funktioner, hvor den vigtigste nok er tryghedsfunktionen.

Som forælder, bedsteforældre, pædagog og lærer er du dit barns direkte vej til en tilstand af tryghed, når livet overmander, hvilket faktisk giver dig en slags supermand kræfter, vi slet ikke hylder nok i vores kultur.

Foredraget viser dig via eksempler, hvordan du hos børn mellem 0 – 3 år kan spotte tryghedsbehovet i deres adfærd, og hvordan du bedste hjælper dem med at føle sig tryg igen, i en stor, uforudsigelig verden."

Mette er cand. mag i psykologi med speciale i følelser og tilknytning, og er rådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder. I 2015 udgav Mette bogen ”Harmoniske Unger – med kærlighed og nærvær” og i april 2019 udkommer hendes anden bog – ”Tænd for forbindelsen – forstå tilknytningens kunst.”

Du kan læse mere om Mette her www.mettecarendi.com

Foredraget koster 200 kr og du tilmelder dig hér

"Den infantile seksualitet 0-6 år" - tre fyraftensmøder i jan/feb 2019

Sexolog og sygeplejerske Lea Hellegaard afholder i samarbejde med aftenskolen SALTO 3 fyraftensmøder med fokus på det lille barns seksualitet (0-6 år) for pædagoger, sundhedsplejersker, dagplejere og andre fagpersoner, der arbejder med børn i førskolealderen.

Målet er ruste deltagerne fagligt og personligt til at inddrage den sunde infantile seksualitet i deres daglige pædagogiske arbejde.

Fyraftensmøderne koster hver 200 kr - tager du alle tre skal du kun betale 450 kr

Du tilmelder dig hér

Tidligere har vi haft:

"Læs det lille barn helt uden ord (0-3 år)"  - en aften om små børns kropssprog

Vores primære sprog er uden ord.  
Det lille barn kommer til verden dybt afhængigt af, at vi kan læse signalerne korrekt.
Med vores mavefornemmelse og sunde fornuft, kan vi komme langt. Men vores evne til, at målrette vores hjælp og støtte til det enkelte barn, bliver meget mere præcis, når vi ved hvad vi skal kigge efter, hvad signalerne betyder og hvad vi kan gøre med dem. 
Pernille Slot – Non verbal ekspert, med speciale i at læse følelser i ansigtet, vil fortælle om nogle af de universelle signaler og følelser der kan læses i Ansigtsudtryk og Kropssprog. 

.baby.jpg