SALTO for fagfolk

SALTO for fagfolk

Børnelivet har en værdi i sig selv - og børnelivet er fundamentet for resten af livet...

Alle os, der igennem vores fag har tæt kontakt med børn, har brug for at stille spørgsmål, finde inspiration og viden, så vi kan holde holde den tanke levende i os selv og vores arbejde - og inspirere andre.

Som noget helt nyt tilbyder SALTO derfor også kurser, fyraftensmøder og foredrag for fagfolk der har med børn at gøre.

Hvis du har en god idé til et arrangement som du selv eller andre kunne have glæde af, så kontakt os gerne på info@saltofamilieaktiviteter.dk.

Lige nu tilbyder vi:

Et bæredygtigt familieliv - foredrag 16. jan. 2019 18.30-20.30

Journalist og blogger Maj My Humaidan kommer til SALTO, og holder foredrag om, hvordan hun har skabt et bæredygtigt familieliv med tid til nærvær og uden stress.

Maj My, hendes mand og deres fire børn mellem 10-3 år bor på Ærø, hvor de har et par grise og en stor grøntsagshave i mere eller mindre ordnet stand. Alle fire børn er hjemme hver dag, også de tre i skolealderen, for familien har valgt at hjemmeundervise.

Sådan har det ikke altid været: De tre ældste børn har alle været i institution, men i 2017 tog Maj My og hendes mand konsekvensen af den knude i maven, som voksede sig større, hver gang børnene skulle afleveres, og besluttede at lægge deres liv om.

Maj My har siden 2016 skrevet sin blog, www.majmy.dk, som har til formål at inspirere læserne til at mærke efter, hvordan de helst vil leve bruge deres tid og finde modet til at gøre drømmene til virkelighed. Det handler ikke om at skulle gøre som nogle andre men netop om at finde sin egen vej og turde følge den, uanset hvad andre tænker.

Foredraget vil give konkret indsigt i Maj Mys alternative liv med hjemmeunger; flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold. Maj Mys foredrag varer en lille time, hvorefter der er god tid til at stille spørgsmål og i fællesskab diskutere muligheder og udfordringer i familielivet.

Foredraget koster 175 kr og der er mulighed for at forudbestille aftensmad v. tilmelding. Café SALTOs Køkken er åbent en time før og en time efter foredraget. Vi sælger kaffe, kage og vin på dagen.

Dette foredrag er for både fagfolk og forældre.

"Den infantile seksualitet 0-6 år" - tre fyraftensmøder i jan/feb 2019

Sexolog og sygeplejerske Lea Hellegaard afholder i samarbejde med aftenskolen SALTO 3 fyraftensmøder med fokus på det lille barns seksualitet (0-6 år) for pædagoger, sundhedsplejersker, dagplejere og andre fagpersoner, der arbejder med børn i førskolealderen.

Målet er ruste deltagerne fagligt og personligt til at inddrage den sunde infantile seksualitet i deres daglige pædagogiske arbejde.

Max. 25 deltagere.

Fyraftensmøderne koster hver 200 kr - tager du alle tre skal du kun betale 450 kr

Du tilmelder dig hér

Tidligere har vi haft:

"Læs det lille barn helt uden ord (0-3 år)"  - en aften om små børns kropssprog

Vores primære sprog er uden ord.  
Det lille barn kommer til verden dybt afhængigt af, at vi kan læse signalerne korrekt.
Med vores mavefornemmelse og sunde fornuft, kan vi komme langt. Men vores evne til, at målrette vores hjælp og støtte til det enkelte barn, bliver meget mere præcis, når vi ved hvad vi skal kigge efter, hvad signalerne betyder og hvad vi kan gøre med dem. 
Pernille Slot – Non verbal ekspert, med speciale i at læse følelser i ansigtet, vil fortælle om nogle af de universelle signaler og følelser der kan læses i Ansigtsudtryk og Kropssprog. 

.baby.jpg