Marketinggruppen

Marketinggruppen løser markedsføringsopgaver, PR, tekstforfatning, billede- og videoproduktion og social media i SALTO Familieaktiviteter og understøtter også familiecafeen SALTOs KØKKEN.

Vi mødes hver anden torsdag i SALTO Familieaktivitetshus, i Det Grå Pakhus, Markedsstræde 12, 3. sal, i Hillerød.

Har du lyst til at være med i marketinggruppen, så mail os din ansøgning til: ditte@saltofamilieaktiviteter.dk


Salto's marketinggruppe:

Grith Mandrup-Poulsen.jpg

Grith Mandrup-Poulsen


Jeg hedder Grith. Jeg er mor til Daniel på 27 og Frederik på 18 år. Det er mange år siden, jeg har født, men husker alligevel begge fødsler, som den største glæde jeg har oplevet i mit liv.

Jeg har arbejdet med markedsføring, PR og kommunikation i mere end 20 år og jeg har ansvaret for marketinggruppens ve og vel. Er der noget, der skal vendes en ekstra gang, så er jeg der. Det er vigtigt for mig, at få det bedste frem i alle, at vi lærer noget og har frie rammer for kreativitet.

I marketinggruppen har vi også tid til at have det sjovt, spise sammen og tale børnesnak – jeg tror på, at sammenhold giver det bedste resultat - i familielivet og i SALTO.

Jeg er tovholderen for SALTOs indhold og som Salto’s Chief Content Officer er jeg ansvarlig for strategi og planlægning for social media og øvrigt web indhold, videoer, billeder og tekst. Indholdet understøtter SALTOs værdier om bæredygtighed, viden, fællesskab og kundetilfredshed.  

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom fra Roskilde Erhvervsakademi med speciale i branding og e-business. Desuden har jeg udviklet kommunikationsmodellen: ”Dream society” – en hybrid mellem dialogmodellen og Laswells formel.

Morten salto marketing.jpg

Morten R. Husfeldt


Hej!

Jeg hedder Morten og har valgt at være frivillig hos SALTO. Det har jeg, da jeg bliver godt udfordret i en bred vifte af discipliner indenfor online markedsføring og dels nyder jeg samværet i vores marketinggruppe. For tiden er jeg hjemmegående med Bastian på 3 år, der går i den lokale børnehave. Tiden går med konsulentopgaver med hjemmesidekodning, onlinekurser i programmering, undervisning, min dejlige kone Trine og vores lille søde missekat Miv.

 

Som frivillig har jeg undervist i teater og stunt i 16 år - primært på Frederiksberg Teater og i rollespil som undervisningsredskab for Ungdommens Røde Kors. Jeg brænder for børn og for det frivillige arbejde. 

Undervisning er en af mine store passioner, hvorfor jeg løbende forsøger at dygtiggøre mig - og derfor har jeg også søgt ind på lærerseminaret her til sommer, hvor jeg vil kaste mig over fagene matematik, engelsk og idræt for de mindste. Tidligere har jeg arbejdet som webmaster og udvikler af mobiltelefoner hos Nokia - men jeg føler, at det er tid til en ny start som lærer og underviser.

Ud over det er jeg forholdsvis ny i Hillerød og bruger derfor også naturligt SALTO som et springbræt til at udvide mit netværk her i Nordsjælland.  

 

susan salto marketing.jpg

Susan Boye Nielsen

Jeg hedder Susan Boye Nielsen, er 39 år og bor i Slangerup. Jeg er mor til fire børn i alderen 0-14 år og er pt. på barsel med den yngste. Jeg er oprindeligt uddannet i detailhandlen og har været mellemleder i butik i en lang årrække.

Min interesse har dog altid været ved det skrevne ord, ved dialog, kommunikation og planlægning. Jeg valgte derfor at forfølge min drøm om at læse kommunikation og Performance Design og mangler nu et år, før end jeg kan kalde mig cand.com fra RUC.

Jeg blev frivillig i SALTOs marketinggruppe, da jeg ønskede at få brugt nogle af mine tilllærte kompetencer fra studiet ”i virkeligheden”. Jeg har selv været en flittig bruger af SALTO inden jeg startede som frivillig og har altid godt kunne lide at bruge både legestuen, holdene og barselscafeerne.

Jeg kan godt lide tankerne bag SALTO; at der er plads til, at hele familien kan komme og lege, slappe af, hygge sig, spise, blive klogere på et kursus eller fit på et hold. Der er en supergod dynamik i huset og det er både sjovt og lærerigt at være en del af.