Hvad er SALTO?

SALTO er et hyggeligt og inspirerende fællesskab for børnefamilier. En kombination af:

-en lille selvstændig aftenskole med fokus på holdundervisning og arrangementer for gravide, barslende og småbørn OG
-en familievenlig café: SALTOs Køkken.

I  SALTO laver vi familieaktiviteter, fordi vi elsker det og fordi vi synes, at børn og deres forældre fortjener de bedste muligheder....

Vores mål er at gøre det lettere for børn og voksne, at lave noget sjovt, rart og stimulerende sammen og at inspirere til et spændende og dejligt liv med børn, allerede fra de ligger i maven.

SALTO tog sine første spæde skridt i januar 2014 med 2 baby-rytmik hold hver fredag, i en sal lånt af Frivilligcenter Hillerød. I 2017 flyttede vi til Markedsstræde i Hillerød, hvor vi fik mulighed for at udvide vores aktiviteter og åbne café.

Februar 2018 starter et nyt kapitel i SALTOs historie idet vi har fået grønt lys fra Hillerød Kommune til at flytte alle vores aktiviteter til Støberihallen - lige midt i Hillerød.
Vi glæder os utrolig meget til at se, hvad det kan skabe af nye muligheder!

Vi har dagligt forskelige hold og aktiviteter for både gravide, nybagte forældre, garvede forældre og ikke mindst for alle de skønne babyer, tumlinge og større børn, som vi ser i SALTO. Og vores café "SALTOs Køkken" tilbyder morgenmad, frokost, mos, kaffe/te og kage til både mor, far, baby og tumling. Cafeen har åbent for alle - alle hverdage 9:00-14:00. 

Vi sætter nye hold op og laver arrangementer efter behov og efterspørgsel og hvad der er muligt. Vi er desuden hele tiden på udkig efter nye dygtige undervisere, der brænder for deres fag: kontakt info@saltofamilieaktiviteter.dk.

I 2015 vandt SALTO Aftenskolernes Innovative pris: