Medlemsskab

Medlemsskab

Bliv medlem i SALTO og støt op om foreningen!

SALTOs formål er at skabe et inspirerende og hyggeligt fællesskab for børnefamilier. Vi oplever hver dag, hvordan I der kommer her, er med til at få det fællesskab til at blomstre, og flere har spurgt, om de kan gøre mere.

Derfor har vi besluttet at oprette tre typer medlemskaber:

Bronze: Medlemskab for dig, der gerne vil støtte op om SALTOs arbejde som frivillig og give en hånd ved et arrangement, være ambassadør for SALTO og fortælle andre om stedet, hjælpe med at dele brochurer ud, dele opslag/selv skrive på Facebook og Instagram og I det hele taget hjælpe os med at nå ud til flere familier. Eller måske er der noget andet, som du har lyst til at bidrage med.

Medlemskabet koster ikke noget. 
Du bliver inviteret med til vores to årlige fester/visionsaftner for frivillige og ansatte - og naturligvis til vores generalforsamling i marts måned.

Tilmeld

 

Sølv: Medlemskab for dig som gerne vil støtte SALTOs arbejde økonomisk. Du er selvfølgelig også velkommen til at bidrage som ambassadør og og/eller frivillig.

Medlemskabet koster 500,- årligt.

Du bliver inviteret med til vores to årlige fester/visionsaftner for frivillige og ansatte - og naturligvis til vores generalforsamling i marts måned. Derudover får du 10% rabat på deltagerprisen til foredrag.

Tilmeld

Guld: Medlemskab primært tænkt til firmaer eller andre der gerne vil støtte SALTO med et større økonomisk beløb.

Medlemskabet koster 5000,- årligt. 
Du bliver inviteret med til vores to årlige fester/visionsaftner for frivillige og ansatte - og naturligvis til vores generalforsamling i marts måned. Derudover får du 10% rabat på deltagerprisen til foredrag.

Der er gratis kaffe i caféen til guldmedlemmer:-)

Tilmeld

samarbejde2.jpg