Markedsføring

Markedsføring

Designer søges - Er det dig?

 

Har du lyst til at være med på det kreative hold af frivillige og hjælpe til med at skabe et spændende sted for familier i Hillerød og resten af Nordsjælland? Vi er ved at samle en kreativ supergruppe, som sammen skal markedsføre SALTO. Vi har en spirende plan for det hele, men vi vil have dig og dine idéer med ombord, før vi arbejder videre…

Ring til Ditte i dag på 2297 9707 - eller mail: info@saltofamilieaktiviteter.dk

SALTO er et vaskeægte idealistisk iværksætterprojekt i Hillerød. Vores målsætning er klar: Vi vil skabe bæredygtige børnefamilier via viden og fællesskab. Vi er etableret som en aftenskole (non-profit) og har været i gang siden 2014. I 2015 fik vi prisen som årets innovative aftenskole.

Vi har indtil videre tilbudt rytmik- og motorikhold for de mindste børn og lånt lokaler til vores aktiviteter i Frivilligcenter Hillerød. Nu har vi dog fået vores egne lokaler i hjertet af Hillerød, så vi også kan tilbyde fødselsforberedelse, motionshold for gravide og barslende, fællesspisning, familierådgivning og familiecafé med plads til far, mor og børn. SALTO bliver et familiemedborgerhus, hvor familier kan komme som de er, hygge sig og finde inspiration til et dejligt familieliv.

Har du lyst til at være med?
Vi søger visionære, kreative og engagerede holdspillere, der sammen kommer til at stå for kampagner, marketing, merchandise og organisering på sociale medier.  Du kommer til at medvirke i produktionen af indhold – særligt visuelt og tekst – til SALTOs profiler i sociale medier, herunder vores hjemmeside saltofamilieaktiviteter.dk.

Gruppen mødes i vores cafe i Hillerød for at planlægge vores indsats - og arbejder løbende sammen via Facebook, mail mv.

Vores tovholder for gruppen er Morten, der er webmaster og social medie nörd.

Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til info@saltofamilieaktiviteter.dk
Spørgsmål kan rettes til skolens daglige leder Ditte Aagaard på tlf. 22979707

 

I 2015 vandt SALTO Aftenskolernes Innovative pris: