Få dit barn til at spise broccol - et oplæg om madmod

Måltidet – familiens samlingspunkt eller...?

Vil du gerne have dine børn til at spise broccoli eller fisk?
Vil du have rolige måltider og ro i maven selvom dit barn kun spiser de der… to-tre ting?
Vil du vide hvordan dit barn kan overvinde sin forsigtighed med ukendt mad og finde madmodet ?

Denne aften vil Pernille øse af sin erfaring, inddrage jeres oplevelser og give feedback:

"Jeg elsker mad, og har de sidste 3 år jeg lavet mad til vuggestuebørn og sammen med pædagogerne arbejdet med madmodet og madglæden ved måltiderne.
“Vi har fået meget roligere måltider” – sådan sagde pædagogernes kort efter vi sammen havde ændret rammerne for måltidet.
Jeg har dagligt stor glæde ved at tilberede og servere mad for vuggestuebørnene og det betyder meget for mig at børnene spiser min mad. Deraf udsprang en nysgerrighed på, hvad der skal til, hvad det her med madmod er og hvorfor smag er vigtigere end ernæring og sundhed i alt for firkantede kasser."

Pernille er uddannet Ernærings og husholdnings økonom og har arbejdet med mad og mennesker i over 30 år. Hendes store motivation gennem alle årene har været både glæden ved at servere smagfuld mad og formidle om smag og mad.

 

Måltidet – familiens samlingspunkt eller...?

Vil du gerne have dine børn til at spise broccoli eller fisk?
Vil du have rolige måltider og ro i maven selvom dit barn kun spiser de der… to-tre ting?
Vil du vide hvordan dit barn kan overvinde sin forsigtighed med ukendt mad og finde madmodet ?

Denne aften vil Pernille øse af sin erfaring, inddrage jeres oplevelser og give feedback:

"Jeg elsker mad, og har de sidste 3 år jeg lavet mad til vuggestuebørn og sammen med pædagogerne arbejdet med madmodet og madglæden ved måltiderne.
“Vi har fået meget roligere måltider” – sådan sagde pædagogernes kort efter vi sammen havde ændret rammerne for måltidet.
Jeg har dagligt stor glæde ved at tilberede og servere mad for vuggestuebørnene og det betyder meget for mig at børnene spiser min mad. Deraf udsprang en nysgerrighed på, hvad der skal til, hvad det her med madmod er og hvorfor smag er vigtigere end ernæring og sundhed i alt for firkantede kasser."

Pernille er uddannet Ernærings og husholdnings økonom og har arbejdet med mad og mennesker i over 30 år. Hendes store motivation gennem alle årene har været både glæden ved at servere smagfuld mad og formidle om smag og mad.

 


Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 20048
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 29-04-2020 19:30
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Pernille Frigg Amsinck Fischer
Priser:
Almen DKK 100,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
29-04-2020 19:30 29-04-2020 21:00 2,00 Caféen Støberihallen
  • Start: 29-04-2020 19:30
    Slut: 29-04-2020 21:00
    Lektioner: 2,00
    Lokale: Caféen
    Sted: Støberihallen

Underviser

Navn: Pernille Frigg Amsinck Fischer

Adresse: Sophiehaven 30

Email: pernilleamsinck@yahoo.dk

Telefon mobil: 40 83 52 98

Se CV her

Pernille Frigg Amsinck Fischer

Find vej

Adresse:
Støberihallen
(Caféen)
Nordstensvej 1
3400 Hillerød