Skolekatalog

Velkommen til SALTOs hold!

Sådan tilmelder du dig
Vælg det ønskede kursus. 

Rød prik betyder at kurset er overtegnet. Hvis du tilmelder dig kommer du på venteliste og hører fra os, hvis der bliver en ledig plads. 

Klik på et hold for at se en detaljeret beskrivelse, tid/sted, underviser osv.

Klik på knappen ”Tilmeld” og indtast dine personlige oplysninger. Husk det ALTID er den voksne, der skal tilmeldes også på børneholdene.
Har du spørgsmål omkring tilmeldingen eller betaling er du velkommen til at sende en sms på 22979707 eller skrive til info@saltofamilieaktiviteter.dk

Deltagere uden for Hillerød Kommune
Deltagere, som ikke har bopæl i Hillerød Kommune er meget velkomne, men skal opgive det fulde cpr-nr. i henhold til Folkeoplysningslovens paragraf 47, stk. 5.

Vil du gerne starte på et hold, der allerede er gået i gang?
Så send en mail til info@saltofamilieaktiviteter.dk - er der mulighed for at starte på holdet, så sender vi en pris på de gange, der er tilbage.

Afmelding/tilbagebetaling
Når holdet er gået i gang, er din tilmelding bindende, og tilbagebetaling kan normalt ikke finde sted efter kursusstart. Der ydes ikke erstatningsgang/tilbagebetaling, hvis du på grund af sygdom eller andet fravær ikke kan deltage i en undervisningsgang. I tilfælde af sygdom hos underviseren, påtager SALTO sig retten til at finde en kvalificeret vikar eller arrangere en erstatningsgang. Pengene gives kun retur, hvis dette ikke lykkes.

Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2).
Framelding og tilbagebetaling kan ske indtil 14 dage før holdstart ved henvendelse til SALTO på mail info@saltofamilieaktiviteter.dk mod et gebyr på kr. 100.
Derefter er tilmeldingen bindende.

Du hører IKKE fra os, hvis alt går efter programmet, og du har tilmeldt dig rettidigt og korrekt. Vi sender besked ud senest en uge før start , hvis et hold må aflyses.

Lektioner
En lektion er 45 minutter (+ 5 min pause)Ferie og helligdage
SALTO følger som udgangspunkt skolernes feriekalender.
Efterårsferie: uge 42 (hvis ikke andet oplyses)
Juleferie: mellem jul og nytår
Vinterferie: uge 7 (hvis ikke andet oplyses)
Påske
Kristi Himmelfart
Store Bededagsferien
Sommerferie fra uge 27 til og med uge 30

Undtagelser kan være hold, der kun mødes hver 2. uge, dette oplyses ved tilmelding.

Forbehold
SALTO tager forbehold for ændringer i undervisningsplanen, fx skift af underviser, udsættelse af kursusstart, flytning af undervisningssted m.m. samt eventuelle trykfejl.

Persondatapolitik

dof