1-5 år

Børn skal have mulighed for at lære deres krop og verden at kende på en naturlig måde og i deres eget tempo. Sang, musik, dans, bevægelse, kreativitet og nærvær stimulerer barnets sanser, motorik og hjernens udvikling på dejligste vis - og de voksne inspireres til nye måde at være sammen med børn på<3

Hvis du gerne vil gå på et hold med dine tvillinger, så kommer barn nr. 2 med for halv pris, kontakt os på info@saltofamilieaktiviteter.dk

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Børneboogie 1 (1½-2½ år) 18‑08‑2019 09:15 Søn Støberihallen Ditte Aagaard
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vi hygger med rim, remser, fagtelege og børnesange. Og så er vi klar til at løbe, tumle og lege, svinge, kravle og øve os i at være hurtige og være langsomme. Der er mange gentagelser, for det skaber tryghed og genkendelsens glæde. Med enkle ting som bolde, hoolahop-ringe og ærteposer udfordres børnene til at finde på nye lege. 
De voksne leger med og kan gøre de enkelte lege sværere eller lettere i forhold til, hvad det enkelte barn har brug for.
Når man tumler, hører musik og bruger sig selv på nye måder, så lærer man sin krop at kende og man lærer at stole på den. Vi skal buldre og lege og hygge os, og gøre lørdag formiddag til den bedste tid på ugen!

 

Prisen er for 1 barn og 1 voksen. Det er den voksne, der skal tilmeldes.

OBS! Den sidste gang vi mødes er d. 13.10, som ligger i efterårsferien.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19066
Status: Igangsat
Første møde: 18-08-2019 09:15
Mødegange: 5
Lektioner: 5
Undervisere: Ditte Aagaard
Priser:
Almen DKK 400,00
Børneboogie 2 (2-3 år) 18‑08‑2019 10:15 Søn Støberihallen Ditte Aagaard
Se mere   Luk  
  • Navn: Børneboogie 2 (2-3 år)
  • Start: 18‑08‑2019
  • Start tid: 10:15
  • Ugedag: Søn
  • Sted: Støberihallen
  • Underviser: Ditte Aagaard
  • :
Se mere   Luk  

Vi laver sanglege, rim og remser. Vi laver fantasilege og genopfrisker "gamle" børnelege, vi træner motorik og balance med bolde, løb, hop og bevægelse og danser til dejlig musik. De voksne leger selvfølgelig med sammen med børnene.
Tempoet skifter, vi får varmen og har det sjovt. Vi skaber et trygt rum, hvor børnene trygt kan gå på opdagelse i de nye lege. Når man tumler, hører musik og bruger sig selv på nye måder, så lærer man sin krop at kende og man lærer at stole på den. Vi skal buldre og lege og hygge os, og gøre lørdag formiddag til den bedste tid på ugen!

Prisen er for 1 barn og 1 voksen. Det er den voksne der skal tilmeldes.

OBS! Den sidste gang vi mødes er d. 13.10, som ligger i efterårsferien.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19067
Status: Igangsat
Første møde: 18-08-2019 10:15
Mødegange: 5
Lektioner: 5
Undervisere: Ditte Aagaard
Priser:
Almen DKK 400,00