På barsel

Amning, flaskemad, manglende søvn, udmattelse, trætte muskler... der er grunde nok til at forkæle sin krop efter fødslen. Med en god balance mellem hvile/afspænding, styrketræning/bevægelse og positiv opmærksomhed, styrkes kroppen; den bliver mere modstandsdygtig og energien vender tilbage. Vores undervisere er opmærksomme på den enkeltes behov og har stor omsorg for mor-kroppen;-)
Stille og roligt opbygges et lidt større overskud til at håndtere og nyde den dejlige, men også udfordrende hverdag med en baby.

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Power mom 08‑07‑2020 11:05 Ons Støberihallen Louise Rønne Green
Se mere   Luk  
  • Navn: Power mom
  • Start: 08‑07‑2020
  • Start tid: 11:05
  • Ugedag: Ons
  • Sted: Støberihallen
  • Underviser: Louise Rønne Green
  • :
Se mere   Luk  

Holdet for dig, der har lyst til at få pulsen op og træne hele kroppen igennem. Vi træner bla. med elastikker og bruger kroppens egen vægt som belastning. De babyer der har lyst, kan være med i øvelserne som ”træningsvægte”/”babybells”. Det stimulerer baby, samtidigt med at du træner. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi justerer øvelserne, så de passer til den enkelte, så holdet er både for dig, der så småt vil i gang efter fødslen og for dig der gerne vil udfordres. Der er selvfølgelig mulighed for at holde pause, hvis baby har brug for mad eller en ren ble.

Du skal have fået ok fra lægen til at kunne starte træning efter fødslen. Det får man typisk i forbindelse med 8 ugers undersøgelsen.

Om underviseren:
Louise Rønne Green er læreruddannet og har selv været aktivt trænende siden den første efterfødselstræning for 17 år siden. Hun har med sine tre børn selv gået på samlet fem forskellige slags efterfødselstræningshold, arbejdet med hjemmetræning og har vikarieret på hold i et fitnesscenter.

Covid-19 forholdsregler: Tag et tæppe og lidt legetøj med til din baby, der er ikke nogen "fællesting" til rådighed i denne særlige tid. Vi gør selvfølgelig rent og spritter af imellem holdene. Der er ingen badefacliteter.

 

Der er mulighed for indendørs barnevognsparkering og der er toiletter i kælderen, caféen er desværre ikke åben (åbner til august).

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20061
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 08-07-2020 11:05
Mødegange: 4
Lektioner: 5
Undervisere: Louise Rønne Green
Priser:
Almen DKK 450,00
Mini-førstehjælpskursus med fokus på de mindste 08‑07‑2020 16:00 Ons Støberihallen Morten Lau
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Undgå panik - der er meget man kan gøre!


Kunne du tænke dig at vide noget mere om, hvad man gør hvis ens barn f.eks. får noget galt i halsen, slår hovedet, får høj feber/feberkramper, spiser opvasketabs, bliver solskoldet eller falder i vandet?
 
Det lyder voldsomt og sker heldigvis sjældent, men det er en kæmpetryghed at vide, hvad man skal gøre...
 
Derfor har SALTO lavet et samarbejde med Morten, som er både paramediciner og førstehjælpsinstruktør. Morten har skræddersyet et mini-førstehjælpskursus med særligt fokus på babyer og små børn.
Morten kommer selv og underviser og han trækker selvfølgelig på sin 20-årige erfaring som paramediciner og far til  to piger. Morten fortæller stille og roligt om de forskellige emner, der er god tid til at stille spørgsmål også omkring bil- og barnevognssikkerhed

Covid-19 forholdsregler: 
Der er nedsat deltagerantal på holdet, så vi kan holde afstand ved adskilte borde. Der vil være kaffe/te/frugt på hvert bord.
Babyer er velkommen, men medbring eget babytæppe og legetøj. 
 

(Der er indendørs/udendørs barnevognsparkering)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20069
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 08-07-2020 16:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Morten Lau
Priser:
Almen DKK 400,00
Par DKK 750,00