På barsel

Amning, flaskemad, manglende søvn, udmattelse, trætte muskler... der er grunde nok til at forkæle sin krop efter fødslen. Med en god balance mellem hvile/afspænding, styrketræning/bevægelse og positiv opmærksomhed, styrkes kroppen; den bliver mere modstandsdygtig og energien vender tilbage. Vores undervisere er opmærksomme på den enkeltes behov og har stor omsorg for mor-kroppen;-)
Stille og roligt opbygges et lidt større overskud til at håndtere og nyde den dejlige, men også udfordrende hverdag med en baby.

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Power mom 27‑05‑2021 10:00 Tor Støberihallen Louise Rønne Green
Se mere   Luk  
  • Navn: Power mom
  • Start: 27‑05‑2021
  • Start tid: 10:00
  • Ugedag: Tor
  • Sted: Støberihallen
  • Underviser: Louise Rønne Green
  • :
Se mere   Luk  

Holdet for dig, der har lyst til at få pulsen op og træne hele kroppen igennem. Vi træner bla. med elastikker og bruger kroppens egen vægt som belastning. De babyer der har lyst, kan være med i øvelserne som ”træningsvægte”/”babybells”. Det stimulerer baby, samtidigt med at du træner. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi justerer øvelserne, så de passer til den enkelte, så holdet er både for dig, der så småt vil i gang efter fødslen og for dig der gerne vil udfordres. Der er selvfølgelig mulighed for at holde pause, hvis baby har brug for mad eller en ren ble.

Du skal have fået ok fra lægen til at kunne starte træning efter fødslen. Det får man typisk i forbindelse med 8 ugers undersøgelsen.

Om underviseren:
Louise Rønne Green er læreruddannet og har selv været aktivt trænende siden den første efterfødselstræning for 17 år siden. Hun har med sine tre børn selv gået på samlet fem forskellige slags efterfødselstræningshold, arbejdet med hjemmetræning og har vikarieret på hold i et fitnesscenter.

Covid-19 forholdsregler: 
M
ax. antal deltagere på holdet planlægges ifgl. aktuelle restriktioner og vi holder god afstand.
De redskaber vi bruger er pakket i poser med navn, så man har sit eget kit fra gang til gang.
Vi forventer at voksne skal medbringe coronapas hver gang.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21018
Status: Igangsat
Første møde: 27-05-2021 10:00
Mødegange: 5
Lektioner: 6
Undervisere: Louise Rønne Green
Priser:
Almen DKK 400,00
Lækker latin- dans for gravide, barslende og babyer! 28‑05‑2021 12:00 Fre Støberihallen Lisbet Mortensen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Lækker Latin” er både sjovt og god motion - dansen gør babyerne glade og mor-kroppen let og smækker!!!

Babyerne danser med i en slynge/vikle. Musik og bevægelse styrker babyernes motorik, kreativitet og hjernens udvikling - og følelsen af fællesskab, når man laver noget sammen er uvurderlig!

Vi danser til lækre latinrytmer inden for stilarter som salsa, reggaeton, merenque, cha cha cha og bachata. Vi danser ikke pardans, "Lækker latin" er et hyggeligt og trygt dansefællesskab for kvinder og babyer i maven eller babyer i armene. Der er ingen krav til dansekundskaber – du og din baby skal bare have lyst til og glæde ved at danse til dejlig musik.

Vi starter med en blid opvarmning. Og så går vi i gang med trinene, som sammensættes til enkle koreografier, der gentages uge efter uge, så alle får en oplevelse af fremgang. Niveau og indhold afstemmes efter jer;-)

I latindansene arbejdes der meget med hoftebevægelser - det er særligt godt for gravide og barslende, fordi det styrker bækkenmuskulaturen og øger blodgennemstrømningen i bækkenet, så både muskler og væv bliver smidige og eftergivelige. Ryg og ben styrkes og spændte muskler løsner sig.

SALTOs åbner igen d. 6. maj - hvis du trænger til frokost, babymos eller kaffe før dansen:-)

Covid-19 forholdsregler: Tag et tæppe og lidt legetøj med til din baby, der er ikke nogen "fællesting" til rådighed i denne særlige tid. Vi gør selvfølgelig rent og spritter af imellem holdene. Der er ingen badefacliteter. Max. 9 deltagere på holdet.

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21013
Status: Igangsat
Første møde: 28-05-2021 12:00
Mødegange: 4
Lektioner: 6
Undervisere: Lisbet Mortensen
Priser:
Voksen+barn DKK 390,00
dof