Gravide

Graviditeten er en tid, hvor kroppen er på overarbejde og fortjener mere omsorg og hvile end ellers. Når kroppen bliver forkælet med en god blanding af bevægelse/træning, hvile/afspænding og positiv opmærksomhed, så bliver den stærk, glad og mere modstandsdygtig. Og næsten allerbedst.. dit barn nyder godt af det hele: når din gravide krop har det godt, så virker moderkagen optimalt og dit barn får masser af næringsstoffer. Det er simpelthen win win - du får det bedre, dit barn får det bedre.

Hvis holdstarttidspunkterne ikke passer med din termin, kan du tilmelde dig et hold, selvom det er gået i gang - hvis der er plads selvfølgelig. Så betaler du bare for de resterende gange. Send mail til info@saltofamilieaktiviteter.dk Hvis du føder før holdet er afsluttet, kan du overføre de gange du har misset til et barselshold.

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
I form før fødslen - styrke, kondition og mindfullness 24‑10‑2017 15:45 Tir SALTO Sonayia Norlin Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Din gravide krop gennemgår mange forandringer, så træning gør ekstra godt i denne tid. Både for at føle velvære og for at holde dig fit og stærk til fødslen og tiden efter. 

Sonayias træning er skabt med omtanke for den helt særlige tilstand man er i som gravid - både fysisk og psykisk: den ændrede kropsholdning, kræfter og udholdenhed, men også kontakten til barnet i maven og de nye fornemmelser i kroppen. 

Gravidtræning starter altid med mindfullness, herefter følger opvarmning af kroppen ved hjælp af pulserende, ledfrigørende, blodcirkulerende øvelser og der sluttes af med styrkeøvelser, yogastræk og afspænding. Hele kroppen arbejdes igennem hver gang og der vil være særligt fokus på at styrke bækkenbund og mave/ryg. 
Resultatet er en stærkere krop, bedre kropsholding og et langt større overskud på grund af øget velvære både fysisk og psykisk. Træningen er med til at reducere rygproblemer, appelsinhud, strækmærker og ødemer.

Du skal forvente at få sved på panden, så husk skiftetøj. Vi træner i bare tæer.

Alle kan være med uanset terminsdato og form.  
Du bliver guidet sikkert og omsorgsfuldt igennem øvelserne og der tages individuelle hensyn. Der vil være elementer af Body-sds træning, yoga, pilates, og gravid-fitness.

"Jeg har gået til gravidtræning siden 10. graviditetsuge og det er SÅ skønt, at jeg netop har tilmeldt 'sæson 2' :) Vores underviser Sonayia er det mest positive, omsorgsfulde og humoristiske menneske jeg længe har mødt :) Vi laver alt fra styrketræning til dans til mindfulness og yoga - det er ganske enkelt vidunderligt :) Så tøv ikke et sekund med at tilmelde dig! Uanset hvor du er i din graviditet, så er gravidtræning med Sonayia et sikkert hit :)" / Maria

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17058
Status: Igangsat
Første møde: 24-10-2017 15:45
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Sonayia Norlin
Priser:
Almen DKK 960,00
Lækker latin for gravide og barslende 03‑11‑2017 12:30 Fre SALTO Lisbet Eldrup Mortensen Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Dans med din baby - dansen giver dig en oplevelse af glæde og afslappethed, dansen gør kroppen smækker og babyerne elsker det:-)

Vi danser til lækre latinrytmer inden for stilarter som salsa, reggaeton, merenque, cha cha cha og bachata. Vi danser ikke pardans, "Lækker latin" er et hyggeligt og trygt dansefællesskab for kvinder med baby i maven eller baby i armene. Der er ingen krav til dine dansekundskaber – du skal bare have lyst til og glæde ved at danse til dejlig musik.

Vi starter med en blid opvarmning. Og så går vi i gang med trinene, som sammensættes til enkle koreografier, der gentages uge efter uge, så alle får en oplevelse af progression. Niveau og indhold afstemmes efter jer;-)

I latindansene arbejdes der meget med hoftebevægelser - det er særligt godt for gravide og barslende, fordi det styrker bækkenmuskulaturen og øger blodgennemstrømningen i bækkenet, så både muskler og væv bliver smidige og eftergivelige. Også ryg og ben styrkes og spændte muskler løsner sig.

Babyer er selvfølgelig velkomne og kan enten ligge og kigge på eller danse med i en slynge/vikle.

Husk der er barnevognsparkering på nederste etage - og elevator op til 3. sal.

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17063
Status: Igangsat
Første møde: 03-11-2017 12:30
Mødegange: 7
Lektioner: 10
Undervisere: Lisbet Eldrup Mortensen
Priser:
Almen DKK 630,00