Gravide

Graviditeten er en tid, hvor kroppen er på overarbejde og fortjener mere omsorg og hvile end ellers. Når kroppen bliver forkælet med en god blanding af bevægelse/træning, hvile/afspænding og positiv opmærksomhed, så bliver den stærk, glad og mere modstandsdygtig. Og næsten allerbedst.. dit barn nyder godt af det hele: når din gravide krop har det godt, så virker moderkagen optimalt og dit barn får masser af næringsstoffer. Det er simpelthen win win - du får det bedre, dit barn får det bedre.

Hvis holdstarttidspunkterne ikke passer med din termin, kan du tilmelde dig et hold, selvom det er gået i gang - hvis der er plads selvfølgelig - så betaler du bare for de resterende gange.  Hvis du føder før holdet er afsluttet, kan du overføre de gange du har misset til et barselshold. Send mail til info@saltofamilieaktiviteter.dk.

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Yoga for gravide 13‑05‑2019 13:30 Man Støberihallen Arenze Fischer-Olsen
Se mere   Luk  
  • Navn: Yoga for gravide
  • Start: 13‑05‑2019
  • Start tid: 13:30
  • Ugedag: Man
  • Sted: Støberihallen
  • Underviser: Arenze Fischer-Olsen
  • :
Se mere   Luk  
På dette hold tager vi udgangspunkt i traditionel Hatha Yoga tilpasset gravide kvinders særlige behov.
 
Holdet er for dig, der har brug for blid yoga - fx fordi du har bækkenløsning eller er højgravid. Arenze har mange års erfaring og kan finde alternativer til de fleste øvelser, så alle kan være med.
Der er fokus på at styrke lænd, kerne og bækkenbund, afspænde ømme muskler i ryg og nakke, samt venepumpeøvelser. 
Udover de fysiske øvelser arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulness, som du kan bruge under fødslen.
Hver gang afsluttes med dybdeafspænding.
At gå til yoga som gravid, er en oase af ro, omsorg og fokus på din graviditet, i den travle hverdag - det er balsam for krop og sjæl<3
 
OBS! Der er ikke Yoga d. 10. juni, da det er 2. pinsedag
 
Du kan deltage fra uge 14 og frem til fødslen.
Hvis holdstarttidspunkterne ikke passer med din termin, kan du tilmelde dig et hold, selvom det er gået i gang - hvis der er plads selvfølgelig - så betaler du bare for de resterende gange.  Hvis du føder før holdet er afsluttet, kan du overføre de gange du har misset til et barselshold. Send mail til info@saltofamilieaktiviteter.dk.
 
Skriv til Arenze, hvis du er sygemeldt og er i tvivl om yoga for gravide er noget for dig.
 
Om underviseren
Arenze Fischer har undervist i gravidyoga og efterfødselsyoga siden 2006, og udgav i 2008 DVD'en Yoga for Gravide. Hun er uddannet yoga- og meditationslærer og har specialuddannelser i gravidyoga, efterfødselsyoga, yoga for mor&baby samt børneyoga.
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19029
Status: Igangsat
Første møde: 13-05-2019 13:30
Mødegange: 6
Lektioner: 12
Undervisere: Arenze Fischer-Olsen
Priser:
Almen DKK 690,00
SALTOs forældrekor - introaften 06‑06‑2019 19:30 Tor Støberihallen Lisbet Eldrup Mortensen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  
Saltos Forældrekor - introaften
Der har længe været efterspørgsel på at starte et kor for forældre i Salto. Efter entusiastisk indsats fra to mødre og en korleder er det endelig en reallitet: August 2019 starter vi et forældrekor i Salto.
 
Vi glæder os meget til at synge med jer! Koret er for alle, der kan lide at synge - også selvom man ikke har tidligere korerfaring eller -kompetencer. Det er ikke et børnekor, men baby'er er velkommen.
 
Kernen i timerne bliver, at vi både får sunget en masse forskellige sange, men at vi samtidig har det rart sammen, hygger os og griner. Der er højt til loftet og plads til alle. 
Indholdet vil være varieret: både rytmisk, klassisk, dansk, engelsk, nyt, gammelt, enstemmig og flerstemmigt. Vi er også meget åbne over for løbende input og idéer fra jer kormedlemmer. 
Tidspunkt: Torsdag kl.19.30-21. Der vil være indlagt pause undervejs.
 
Inden koret starter afholder vi denne introaften, hvor vi vil synge nogle sange, hygge os sammen og fortælle lidt om, hvad indholdet i og konceptet omkring koret kommer til at være. 
 
 


Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19053
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 06-06-2019 19:30
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Lisbet Eldrup Mortensen
Priser:
Almen DKK 50,00