Børn 6+

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Leg med matematik for skolebørn og forældre 22‑08‑2018 17:30 Ons Støberihallen Louise Rønne Green
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målet med holdet er at finde glæde ved matematik og blive dygtigere og så får du og dit skolebarn mulighed for at gå til noget sammen og få en hyggelig aften.

Holdet henvender sig til alle der har lyst, uanset niveau. I er lige velkomne, om I har brug for hjælp til at klare lektierne, eller om udfordringerne i skolen er for små.

Alle der tilmelder sig holdet får tilsendt et spørgeskema inden kurset, så undervisningen allerede fra første gang kan tilpasses, så alle får opgaver, der passer.

Der vil være opgaver, som børn og forældre løser i fællesskab og opgaver hvor forældrene er hjælpere, og børnene er dem, der regner. Underviseren har fokus på at hjælpe både børn og forældre, så alle får en god oplevelse.

Første gang starter holdet med fællesspisning kl. 17 inden undervisningen går i gang. Derfor er denne mødegang 30 minutter længere. De følgende gange er der også mulighed for at deltage i fællesspisning inden undervisningen. Første gang er gratis og vi håber, at alle vil deltage. Derefter koster det 50 kroner pr person, tilmelding fra gang til gang. Selve undervisningen starter kl. 17:30 alle gange.

Lidt om underviseren:
Louise er uddannet skolelærer og har undervist i matematik i 10 år. Ud over at undervise på ”Matematik for skolebørn og forældre”, står hun også i SALTOs café, samt sørger for regnskaber og bogføring og en masse andet.

Medbring pennalhus og lommeregner (mobiltelefon lommeregner er fint).

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18063
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-08-2018 17:30
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Louise Rønne Green
Priser:
Voksen+barn DKK 960,00