Voksen u. børn

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Body SDS fodhold 18‑01‑2019 08:00 Fre Støberihallen Lisbeth Borgen Uhre
Se mere   Luk  
  • Navn: Body SDS fodhold
  • Start: 18‑01‑2019
  • Start tid: 08:00
  • Ugedag: Fre
  • Sted: Støberihallen
  • Underviser: Lisbeth Borgen Uhre
  • :
Se mere   Luk  

Har du smertende fødder el. stive led i fødderne?
Mange mennesker oplever at have ondt i fødderne på den ene eller anden måde, men vidste du at mange fodsmerter kan trænes væk?

Body SDS grundtræning består af 7 faser hvor de 16 fodledsøvelser er udfordrende, men giver øget styrke, stabilisering, koordinering og bevægelighed af hele fodleddet samt tåleddene.

Vi mødes og træner i ca. 45 min med fodledsøvelser, evt. suppleret med knæøvelser samt hofteøvelser.

Holdet er for alle med ondt i fødderne.

Om underviser Lisbeth Borgen Uhre:
Jeg er Body SDS elev midtvejs i min uddannelse og har allerede en bred erfaring med Body SDS behandlinger. Jeg er nu af flere blevet spurgt om jeg ikke vil lave et fodhold. Da det er første gang jeg laver sådan et hold tilbyder jeg det til nedsat pris og med mulighed for at tilmelde sig enkelte gange.

Gravide og kvinder, der har flere graviditeter bag sig, kan have særlig glæde af træningen som forebyggelse mod fodsmerter, da de ekstra kilo man bærer på og den hormonelle påvirkning kan være temmelig udfordrende for fødderne.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19042
Status: Igangsat
Første møde: 18-01-2019 08:00
Mødegange: 6
Lektioner: 6
Undervisere: Lisbeth Borgen Uhre
Priser:
Almen DKK 250,00
1 gang DKK 50,00
2 gange DKK 100,00
3 gange DKK 150,00
MAD! Fra rutine og stress til nærvær og madmod 06‑03‑2019 18:00 Ons Støberihallen Pernille Frigg Amsinck Fischer
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mad er kærlighed - og mad som metode til nærvær, samvær og bevidsthed om det vi putter i munden, har i mange år været min store interesse. 

Men, hvordan kan vi få både nærende mad og en rolig måltidsstund, med mindre kræsenhed og færre konflikter ved spisebordet?

Du vil på denne workshop få indblik i hvordan smag som motivation og metode får børnene til at vælge mere alsidigt når de vælger selv, og få tips og tricks til den praktiske madlavning med børn. Når børnene deltager vækkes deres smagssans og nysgerrighed og de mærker glæden ved at dele det sunde og smagfulde måltid, de selv har været med til at skabe.
...Og så spiser vi sammen, så du også får smagsoplevelser med hjem som inspiration.

Pernille Frigg Amsinck Fischer er udannet ernærings- og husholdningsøkonom og har de sidste par år arbejdet med at tilberede mad til både små og større i en daginstitution. Her opstod ønsket om at formidle mad og måltidsstunden for børnefamilier som en nærværs- og samværsstund fremfor en presset og fortravlet stund, hvor det bliver noget der ska' overstås mere end noget vi - på flere måder - får næring af.

Pernille fortæller om sine egne positive erfaringer med at inddrage børn i madlavningen og du vil få mulighed for at inddrage dine erfaringer og udfordringer med den daglige mad og måltidsstunder.

Prisen er inklusiv aftensmad.

Om underviseren:
Jeg er 56 år, uddannet ernærings og husholdnings økonom og både erfaren madsnedker og formidler. Jeg arbejder til daglig i et daginstitutionskøkken, hvor jeg tilbereder smagfuld og sund mad til både vuggestue og SFO børn.
Jeg bor i Hillerød, har en søn på 31 som nu har gang i sit eget smagfulde køkken;-)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19043
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 06-03-2019 18:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Pernille Frigg Amsinck Fischer
Priser:
Almen DKK 200,00