Voksenhold

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Kom og dans - lækker latin og groovy retro 23‑11‑2017 17:10 Tor SALTO Lisbet Eldrup Mortensen Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

 

Kom og dans - lækker latin og groovy retromusik

Dans giver dig en oplevelse af glæde og afslappethed - og gør kroppen let og smækker!!!

Vi skal danse til både lækre latinrytmer inden for stilarter som salsa, reggaeton, merenque, cha cha cha og bachata, og samtidig kaster vi os også ud i fed musik primært fra 70'erne og 80'erne. Det kan f.eks. Whitney Houston, Jackson 5, Grease mm. Der er ingen pardans!

For at blive helt klar til at danse, starter vi med en blid opvarmning, hvorefter diverse grundtrin gennemgås, og så er vi klar til at lære koreografierne. De er enkelt bygget op over 4-5 trin, der gentages - således at alle kan være med. Trinnene gennemgås langsomt inden de sættes sammen til koreografier. Der er fokus på både danseglæde og danseudvikling.  Der vil løbende være både gentagelser fra forrige gange, men også nye koreografier.

Som udgangspunkt vil der være både latin- og retronumre med i alle timerne. Hvis I har nogle fantastiske forslag til sange undervejs, må I endelig byde ind. Timen og koreografierne er bygget op af mig, men jeg forsøger at tage udgangspunkt i jer, der deltager på holdet, for at I får mest muligt ud af det.

Det er ikke udmattende træning, men jeg håber, at I går fra timen både svedige og danseglade

Vi skal høre høj musik, svede og danse igennem, så holdet er ikke for babyer. Hvis du vil danse med din baby, så tjek mit hold "Lækker Latin" for barslende og gravide ud.

 

Mange dansehilsener

Lisbet

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17073
Status: Igangsat
Første møde: 23-11-2017 17:10
Mødegange: 3
Lektioner: 6
Undervisere: Lisbet Eldrup Mortensen
Priser:
2 gange DKK 340,00
3 gange DKK 420,00