DinLokale

Støt SALTO

 SALTOs formål er at skabe et inspirerende og hyggeligt fællesskab for småbørnsfamilier. Hvis du har lyst til at støtte foreningens arbejde er der flere muligheder:

Gavekort - vores gavekort kan bruges til alt i SALTO. Du kan bruge det til vores hold, til køb i caféen og til catering.

• Send en mail til info@saltofamilieaktiviteter.dk og skriv hvilket beløb, du ønsker at købe gavekort for. Så sender vi et fint gavekort i en kuvert eller på mail. Betaling med MobilePay eller bankoverførsel.

Gavekort.jpg

Stor rytmikpakke - til hyggelige hjemmerytmiktimer med baby: Bogen: ”Fagtesange for de yngste”, 1 tørklæde, 1 rasleæg, 1 maracas, sæbebobler og 1 overraskelse. 
Pris: 375,- 

Rytmikpose + gavekort på 200 kr. Pris: 555,-

• Send mail til info@saltofamilieaktiviteter.dk med dit telefonnummer. Så ringer vi dig op og aftaler forsendelse. Betaling med MobilePay eller bankoverførsel.

rytmikpose.jpgrytmikposeoggavekort.jpg

Du kan også vælge at melde dig ind i foreningen:

1 års Kobbermedlemskab - koster 250,- for et år. Der følger ingen forpligtelser med, men du bliver inviteret med til 1-2 årlige fester/visionsaftner for frivillige og ansatte og naturligvis til vores generalforsamling i marts måned

1 års Sølvmedlemskab - koster 500,- for et år. Der følger ingen forpligtelser med, men du bliver inviteret med til 1-2 årlige fester/visionsaftner for frivillige og ansatte og naturligvis til vores generalforsamling i marts måned - og du får 10 % rabat på foredrag og alle småkurser.

1 års Guldmedlemskab -  koster 1500,- for et år. Der følger ingen forpligtelser med, men du bliver inviteret med til 1-2 årlige fester/visionsaftner for frivillige og ansatte og naturligvis til vores generalforsamling i marts måned. Du får 10% på alle vores foredrag og korte kurser (eks. Førstehjælp, Babymassage m.fl.) og der er altid gratis kaffe i caféen til platinmedlemmer.

1 års Platinmedlemskab -  koster 5000,- for et år. Der følger ingen forpligtelser med, men du bliver inviteret med til 1-2 årlige fester/visionsaftner for frivillige og ansatte og naturligvis til vores generalforsamling i marts måned. Du får 10% på alle vores foredrag og korte kurser (eks. Førstehjælp, Babymassage m.fl.). Der er altid gratis kaffe i caféen til platinmedlemmer samt 10% rabat ved køb af mad.