Det siger gæsterne om SALTO

Det siger gæsterne om SALTO

Nanna og hendes datter, Rose på 2 år, lægger tit vejen forbi Salto, når de er i centrum af Hillerød:

"SALTO er dejligt at få et fællesskab med andre forældre. På en almindelig café går man ikke bare hen og taler med andre. Det gør man i Salto. Vi kommer tit forbi Saltos café, for Rose elsker at lege hér og jeg kan få en af byens rigtig gode kopper kaffe.
Det er dejligt at få et fællesskab med andre forældre. Det er noget af det, Salto kan. Her kan man tale om alt muligt: Børnene, input i forhold til skoler og aktiviteter i byen og en hel masse andet.
I Salto behøver man ikke at kende nogen på forhånd eller følges med en mødregruppe for at komme. Man kan træde ind, som man er, og med det samme føle sig tryg: Medarbejderne i Salto er bare gode til at sætte en kærlig og rar grundstemning. Man føler sig altid velkommen, når man træder ind i caféen. Og så kan jeg se, at for ny-tilflyttere er det et super godt sted at lære andre at kende."

Nanna.jpg

Vil man gerne lære nye mennesker at kende, er Salto et oplagt sted


Mathilde og Carl på 1 år kommer tit i caféen og fremhæver at Salto er fuldstændig i børnehøjde.

"Der er plads til børnene. De kan lege i caféen, og der er fx rytmik og aktiviteter. Og jeg er ikke bange for at sætte Carl ned på gulvet – han putter jo alt muligt i munden – men her er altid rent og pænt.

I Salto er der hyggelige rammer, fint legetøj til børnene, og så er Ditte, stifter af Salto, altid imødekommende og går op i at lære børnenes navne at kende. Ditte er god til at få folk til at skabe relationer: Stemningen er bare meget imødekommende og åben. Alle hilser, og Carl og jeg dukker ofte op alene. Ditte får ofte folk til at teame op på kryds og tværs. Og så kan jeg rigtig godt lide, hun har fagligheden også, i kraft af hun er jordemoder og ved meget om børn.” 

Matilde_Carl.jpg

Mathilde og Carl holder af de forskellige hold og aktiviteter, man kan deltage i i Salto.