Deltagermøde

Deltagermøde

Kære deltager på SALTOs hold

Er du nysgerrig efter at høre mere om SALTOs arbejde?
Har du lyst til at være med til at udvikle SALTO og finde på nye arrangementer og aktiviteter for småbørnsfamilierne i Hillerød og omegn? Så kom med til vores deltagermøde:

Torsdag d. 12. marts kl. 14-14.45 – og få et kig ind bag kulisserne!

Til deltagermødet kan deltagerne også vælge en repræsentant til vores bestyrelse, hvis der er nogen der har lyst til at stille op... Der skal ikke vælges en, men det er en mulighed. Vi giver kaffe & kage. Du tilmelder dig ved at svare på denne mail.

Du kan også bakke op om SALTOs arbejde ved at melde dig ind i foreningen. Vores bronzemedlemskab er gratis og giver dig blandt andet mulighed for at deltage i vores

Generalforsamling & Medlemsmøde den 25. marts 2020: 

Det er kl. 17-19.30 og inkluderer både aftensmad, et spændende oplæg om ”At finde sin egen vej som familie” med mor til 5 Kristina Hobbs (find hende på insta og fb), generalforsamling og et glas bobler + hyggelig mingling. Arrangementet er for alle medlemmer og det er gratis at deltage.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere info@saltofamilieaktiviteter.dk 

Du kan melde dig ind i vores forening hér: https://www.saltofamilieaktiviteter.dk/hold-og-tilmelding/?categoryId=426977ad-e3da-4ace-85d9-a99f0108e3c4